Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Allergitester för hemmabruk

Köp allergitester för hemmabruk på Apotek365

Om du misstänker att du har allergi eller upplever symptom som påminner om allergi så kan du köpa allergitester för hemmabruk här på Apotek365. Vi har allergitester som ger svar på bara några minuter och du kan testa dig för allergier som tex mjölkallergi, katt och hund allergi, kvalster och mycket mera. Våra allergitester köper du direkt online och får skickat hem till dig på bara några dagar. Våra allergitester är CE märkta och kan vara ett bra sätt för dig som upplever mindre och lindra allergi symptom att eventuellt få ett snabbt svar på om du lider av en allergi.

Om du upplever starka symptom och besvär så rekommenderar vi er att ta en direkt kontakt med sjukvården för att utreda om det finns ett allvarligt allergiproblem.

Allergi i Sverige

Allergi och överkänslighet har ökat markant de senaste 25 åren och bara i Sverige räknar man med att nästan 2,7 miljoner svenskar lider av allergiska besvär. vanliga allergen är mögel, pollen och pälsdjur. Allergen används som en definition och benämning på något som utlöser en allergisk reaktion. testerna du kan köpa här på www.apotek365.se är sk CE godkända IVD tester som man utför direkt i hemmet och får svar på bara några minuter. vanliga allergiska reaktioner och besvär är att man får en rinnande näsa eller rinnande ögon och nysningar, även utslag och prickar kan förekomma vid vissa allergiska reaktioner.

Självtester på Apotek365

Här på Apotek365 kan man köpa många olika typer av självtester. många av dessa tester har samma prestanda som de som professionell sjukvård använder vid sina provtagningar. ett exempel är tex drogtester. Drogtester är ett bra sätt att upptäcka ett problem tidigt och här på Apotek365 har vi både företag , behandlingshem och privat personer som köper drogtester för att ett problem tidigt. Du kan även köpa sk PSA tester, ett test som kan visa och upptäcka prostatacancer i ett tidigt stadium.

Om man har starka misstankar och symptom på ett problem vill vi alltid rekommendera er att i förstahand kontakta sjukvården för att göra en ordentlig utredning

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ