Mina recept

Varukorgen är tom

Corona & Skydd

Effektiv handsprit & andra skydd mot Corona på Apotek 365

Handsprit och handdesinfektion är ett bra sätt att förhindra och förbygga smittspridning. Handsprit eller antibakteriellt medel har effekt på bakterier, svampar och vissa virus. Det finns handsprit både i flytandeform och som gel. Det finns även handsprit i pocketformat och som praktiska handsprejer som kan tas med överallt. Rena händer är det effektivaste sättet att stoppa smitta. Handsprit eller antibakteriellt medel bra att använda när det tex går vinterkräksjuka. Handsprit en bra extra hjälp för att skydda sig mot att bli smittad.

HEM / Corona & Skydd

Skydd mot Covid-19 - alla produkter

Lindra symtomen mot Covid-19

Har du råkat ut för Corona bör du behandla sjukdomen som en vanlig influensa och lindra symtomen med samma läkemedel. För de allra flesta går sjukdomen över sig själv. Tänk på att vila och undvika fysisk aktivitet, drick mycket vätska och ta febernedsättande läkemedel om du lider av hög feber. Har du snuva och hosta kan det också vara skönt att lindra detta med nässpray och varma drycker. 

Tips på praktisk handsprit

Ett bra tips är att köpa en av våra praktiska pocket handsprit. En smidig och enkel förpackninga som passar i fickan. handsprit som du kan spraya på dina händer innan du äter på restaurangen eller efter besök på platser där det finns stor risk att det sprids smitta. En av de vanligaste smittkällorna och där man hittar mycket bakterier är på dörrhandtag. När vi rör oss i vardagen tar vi ofta på dörrar och handtag, räcken och andra platser där bakterier och virus frodas. handpsrit blir ett enkelt sätt att få bort ev bakterier och virus man fått på sina händer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ