Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Covid-19 tester / New Gene Covid-19 Antigentest Självtest 1-pack

Varumärke New Gene

Coronatest, snabbtest som utförs hemma och ger svar direkt

New Gene Covid-19 Antigentest Självtest 1-pack

Ett självtest för detektering av pågående Covid-19-infektion. Detta test är ett in vitro-test som baseras på immunkromatografi. Självtestet görs via toppsning i näsan och resultatet visas efter 15-20 minuter. Kan användas som screening av symptomfria individer på exempelvis arbetsplatser.

Sensitivitet 96,77 %
Specificitet 99,20 %

Testresultatet kan inte användas som reseintyg.

Följ instruktionerna som medföljer testet. Testet är lätt att använda och visar snabbt testresultat. (Läs av resultatet efter 15-20 minuter. Vänta inte längre än 20 minuter för då kan resultatet bli felaktigt.) Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen för att göra testet. Självtest för engångsbruk. Testet ska användas i rumstemperatur (15–30 °C). Om produkten har förvarats i en lägre temperatur (under 15 °C) ska den stå i normal rumstemperatur i 30 minuter innan den används.

Vid positivt resultat, kontakta sjukvården.

Testet har hög tillförlitlighet vid korrekt användning (>97% sensitivitet och över >99% speci citet i studier). Testet mäter förekomsten av SARS-CoV-2 specifikt nukleokapsidprotein vilket gör testet motståndskraftigt mot mutationer som förekommer främst på spikeproteinet.

Innehåll

Testkort, testpinne, provrör, kork till provrör, torkmedel.

Märke New Gene
EAN 6974108060201

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ