Mina recept

Varukorgen är tom

Tjäna pengar på din blogg - Samarbete med Apotek 365

Affiliate / Bloggare

Har du en blogg om hälsa, träning, ekologiska produkter, skönhet, och annat som kan passar in på våra 4000 apoteksprodukter, då kan du tjäna pengar på din blogg. Med att samarbeta med Apotek365. se så går detta.

 

Affiliatenätverk

Med vårt samarbete med Affiliatenätverket Adrecord kan du enkelt få banner på din sida genom att klistra in en kod. Affiliate är en typ av halvautomatisk annonstjänst som är väldigt populära, främst på lite mindre eller väldigt nischade bloggar och webbplatser.
I ett affiliatenätverk väljer du själv vilka annonser som ska visas på din sida. Du klistrar sedan in en kodsnutt på din webbplats där den aktuella annonsen ska visas. Har du en blogg om träning kan du till exempel lägga in reklam från vår banner om träning. Du får då betalt om någon av dina läsare klickar på bannern och sedan beställer en träningsprodukt eller något annat ifrån Apotek365.

Upplägget är enkelt men har du en allmänt hållen blogg kan det vara svårt att tjäna pengar på affiliatenätverken. Du kan ju ha hundratals läsare som ser bannern, några enstaka personer som klickar på den som faktiskt beställer något i vår online apotek med hela 4000 apoteks relaterade produkter.

De som verkligen tjänar pengar på affiliatenätverken låter ofta sitt innehåll smälta samman med reklamlänkarna för att få besökarna att klicka på dem i så stor utsträckning som möjligt.

Fördelar

+ Enkelt sätt att börja tjäna pengar

Klicka här för att läsa mer om hur jag kan tjäna pengar på min blogg

Företagsinformation

Apotek365.se - Drivs av Pharmart AB

Företagsnamn: Pharmart AB 

Organisationsnummer: 556948-1822 

Bolagsadress: Sveavägen 94, 113 50 Stockholm

Kontakta oss

Behöver du hjälp, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ