Mina recept

Varukorgen är tom

Elektronik

Här hittar du all elektronik du behöver för din hälsa!

Här väljer du bland annat mellan olika febertermometrar, batterier och blodtrycksmätare. Vi har produkterna som hjälper dig i vardagen. Att tänka på med elektronik är att ibland titta så batterierna inte behöver bytas ut och att elektroniken fungerar som den ska.
Köp tryggt och till bra priser hos oss på Apotek365!

HEM / Elektronik

Elektronik - alla produkter

Inga produkter hittades

Elektronik för ditt hem-apotek

En febertermometer är en bra grund att ha hemma i det lilla hem-apoteket. Har man små barn kan en öron-febertermometer vara praktiskt och är man bara vuxna i hemmet kan det räcka med en vanlig febertermometer för munhåla. 

Tryggt med en blodtrycksmätare hemma

Lider du eller en anhörig av högt blodtryck? Då är det väldigt tryggt och praktiskt att ha tillgång till en blodtrycksmätare hemma för att kunna hålla koll på blodtrycket och kunna agera i rätt tid. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ