Mina recept

Varukorgen är tom

Förkylning

Läkemedel och produkter för att lindra förkylning

Här hittar du produkter som hjälper mot samt lindrar förkylning. Vill du lindra och dämpa din förkylning och besvär som halsont, rinnsnuva och nästäppa har vi många läkemedel och naturliga produkter som kan hjälpa dig mot de jobbiga besvären som en förkylning drar med sig och även stärka ditt immunförsvar.

HEM / Förkylning

Populära kategorier som lindrar förkylningar och influensor

Snuva & Nästäppa

Bihåleinflammation

Torr i näsan

Förebygg & Lindra

Förkylning - alla produkter

Inga produkter hittades

Produkter och läkemedel som lindrar din förkylning

En förkylning är en virusinfektion som satt sig i de övre luftvägarna (näsa, bihålor, öron, mun eller hals). Det är väldigt lätt att drabbas och smittas av en förkylning och därför är det bra att vara noggrann med handhygien och att hålla avstånd i den mån man kan. Det är alltid bra att ha läkemedel och produkter hemma som kan lindra förkylning ifall du blir smittad. Hos oss väljer du bland många lindrande produkter som kan underlätta din förkylning.

Naturliga läkemedel och mineraler mot förkylning

Växtriket har i alla tider varit ett skafferi för att hitta hjälp mot förkylning. Växter, örter, blad och rötter har varit ingredienser i naturliga huskurer mot förkylning och medel för att stärka immunförsvaret. Ingefära har använts i Kina som ett naturligt medel mot förkylning i över 2000 år. Vi har flera produkter här på Apotek 365 som kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ