Mina recept

Varukorgen är tom

Rådgivning för apoteksprodukter

Rådgivning Apotek 365

Apotek 365 erbjuder ingen medicinsk eller farmaceutisk rådgivning. Apotek 365 är återförsäljare för receptfria läkemedel och välkända varumärken samt av produkter inom områden som tex hälsa och välbefinnande. Den information som du finner på apotek365.se om enskilda produkter har vi i första hand fått från produkttillverkarna eller källor som tex FASS, som drivs av Läkemedelsindustriföreningens branschorganisation (LIF).

HEM / Kundservice / Rådgivning för apoteksprodukter

1177 Vårdguiden

1177 Vårdguiden är Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård, och erbjuder både sjukvårdsrådgivning, information och inspiration.

Telefon: 1177
Hemsida: www.1177.se

Läkemedelsupplysningen

Läkemedelsupplysningen är en statlig tjänst som ger oberoende rådgivning om alla läkemedel, både dom som är receptfria och dom som är receptbelagda. Där kan du få svar på frågor om hur läkemedel fungerar, hur du ska ta dem och hur du ska förvara dem. Nedan ser du läkemedelsupplysningens öppettider och kontaktinformation:

Telefon: 0771-46 70 10
Hemsida: www.lakemedelsverket.se/lmu

FASS

FASS är en tjänst som drivs av Läkemedelsindustriföreningens Service AB (LIF), en branschorganisation för forskande läkemedelsföretag verksamma i Sverige. Medlemmarna i föreningen står för ca 80% av den totala försäljningen av läkemedel i Sverige.

På FASS hemsida finns information för de flesta läkemedel som säljs av Apotek365. Informationen omfattar bland annat bipacksedlar, produktresumé, användarinformation och doseringsanvisningar.

Hemsida: www.fass.se

Giftinformationscentralen

För läkemedelsförgiftning och akuta situationer uppmanas kontakt med Giftinformationscentralen:

Telefon (akuta situationer): 112

Telefon (mindre brådskande): 08-33 12 31

Hemsida: www.giftinformationscentralen.se

Företagsinformation

Apotek365.se - Drivs av Pharmart AB

Företagsnamn: Pharmart AB 

Organisationsnummer: 556948-1822 

Bolagsadress: Sveavägen 94, 113 50 Stockholm

Kontakta oss

Behöver du hjälp, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ