Mina recept

Varukorgen är tom

Hushåll

Hushållsprodukter av hög kvalité

Här köper du prisvärda och kvalitativa produkter för rengöring, städning och tvätt. Du finner bland annat tvättmedel för känslig hud och ekologiskt tvättmedel som är snällt för både dig och miljön. Du finner också sköljmedel och fläckborttagare som är bra för miljön. Bra produkter för att underlätta vardagen i hemmet. Allt detta och mer därtill hittar du här!

HEM / Hushåll

Populära kategorier inom hushåll

Batterier

Vattenrening & Vattenflaskor

Ljus & Lampor

Broddar & Halkskydd

Bastutillbehör

Städning & Rengöring

Gör ditt hushåll skinande rent med rätt produkter

Använder man sig av kvalitativa och bra städmedel blir städningen både roligare och enklare. Här finner du allt för att hålla hemmet rent och städat. Välj bland avfallspåsar med doft, torkbollar, galltvål och soppskyfflar. 

Produkter för friluftsliv, hobby och trygghet

Förutom bra städhjälpmedel finner du även produkter för ditt hem, din aktiva fritid och dina hobbys. Välj bland engångsbestick, termosar, batterier, myggspray, brandvarnare och mycket mycket mer. Shoppa prisvärt och tryggt online hos oss på Apotek365!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ