Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hushåll / Vattenrening & Vattenflaskor

Vattenrening & Vattenflaskor

Utrustning för vattenrening av klor, kalk, tungmetaller

Här hittar ni utrustning för vattenrening. Vatten kan innehålla klor, kalk och tungmetaller. Här finns kannor för vattenrening som reducerar missfärgningar, illa luktande vatten och som effektivt kan ta bort tungmetaller, järn, klor mm. Vattenrening görs enkelt med dessa filter försedda kannor och kan ge dig friskt och gott vatten som dessutom kan förstärka aromen hos te och kaffe.

Vattenrening med Kolloidalt Silver

Ett annat sätt att rena vatten är att använda Kolloidalt Silver. Kolloidalt Silver är mycket effektivt mot virus, bakterier, svampar och andra mikroorganismer. Det är helt ofarligt för människor och djur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ