Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hushåll / Broddar & Halkskydd

Broddar & Halkskydd

Broddar kan ni köpa billigt på Apotek 365

Broddar är ett hjälpmedel man trär på sina skor för att undvika att halka och ramla. Broddar är försedda med små piggar som fäster i isen och är det bästa sättet att få fäste på halt vägunderlag. Vi har olika typer av broddar och halkskydd här på Apotek 365, en del är enkla broddar och halkskydd för dig som enbart ska ut gå och andra lämpar sig för dig som ska ut i naturen på vandring.

Halkskydd och broddar

På vintern är många vägar isiga och det är lätt man underskattar faran och hur enkelt det är att halka. Det kan uppstå allvarliga skador när man halkar, speciellt om man är lite äldre kan det sluta i allvarliga komplikationer. Gör er promenad säker och trivsam med broddar, ett enkelt och billigt sätt att skydda sig.

Undvik benbrott och skador med broddar

Äldre personer lider ofta av benskörhet och ett svagare skelett. Risken för att det ska bli allvarliga skador om man halkar är stor så använd därför alltid broddar och halkskydd när det är isigt väglag och halt utomhus. Det kan vara svårt att avgöra om det är halt väglag så ta alltid det säkra före det osäkra och använd broddar när det har varit minus grader utomhus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ