Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Presenter / Presenttips

Presenttips

Presenter på Apotek 365

Här hittar ni lyxiga och fina presenter bra priser. Många är välkända varumärken som Calrins, Clinique, Paco Rabanne och mycket mera. Ofta är det set som är förpackade i en fin förpackning som gör sig extra bra som present till jul, födelsdagar, Morsdag mm. Här finns set med både parfymer, handkrämer och ansiktsbehandlingar.

 

Maku

Termoskanna 500 ml

 

37

kr

149 kr

 

Palmetten

Spa Kit – Hink

 

189

kr

 

Bomb

Love Bomb

 

60

kr

199 kr

 

InnovaGoods

Fotmassageapparat - Rosa

 

120

kr

299 kr

Kända varumärken till låga priser

På Apotek365 hittar ni flera kända varumärken som man ofta hittar i Skönhetsbutiker. Lite finare och dyrare varumärken som ni kan köpa till mycket bra priser här på Apotek365. Ni får det skickat med en snabb leverans från vårt lager i Sverige och har ni frågor så hör gärna av dig till vår kundtjänst per mejl eller telefon så hjälper vi gärna dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ