Mina recept

Varukorgen är tom

 

Så slipper du förkylningen!

Minska risken att bli förkyld! Det finns många sätt att motverka och förbygga förkylningsproblem.

Det finns många sätt att motverka och förbygga förkylningsproblem. Ett tips som vi har till er på Apotek 365 är det populära munsprayet från Coldzyme. Nu har vi även ColdZyme Strawberry munspray för er som vill ha smak. Coldzyme kan miska risken för att få en förkylning och är du redan drabbad så kan Coldzyme förkorta din förkylning. Ett smidigt och enkelt sätt att slippa bli förkyld eller minska på förkylningsproblemen, du köper den på Apotek365 till ett bra pris och med en snabb leverans. Var förberedd inför höstens och vinterns vanligaste problem, förkylning.

Hur fungerar Coldzyme och hur kan det minska på förkylningsproblem?

Coldzyme är en CE-märkt medicinteknisk produkt som du sprayar i munnen. Sprayen skapar en skyddande barriär på slemhinnan vilket gör det svårare för förkylningsvirus att fästa och orsaka sjukdom. Barriären reducerar och hindrar virus från att fästa sig på cellerna i munslemhinnan. Barriären verkar endast tillfälligt och ger inget långvarigt skydd men blir en effektiv behandling om man återupprepar det.

Andra bra tips mot förklningsbesvär

Här på apotek 365 har vi allt ni behöver för att lindra och minska på olika förkylningsproblem. Har ni hosta så har vi hotsdämpande läkemedel och naturmedel. Rinnsnuva och nästäppa behandlar ni enklast med en bra nässpray från t ex Otrivin. Vill ni förebygga så har vi kosttillskott som t ex vitlök och C-vitaminer, bra kosttillskott som förebygger och stärker ditt immunförsvar.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ