Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Förkylning / Förebygg & Lindra / Enzymatica ColdZyme Munspray 20ml

Varumärke ColdZyme
  • Kan förhindra och förkorta förkylning
undefined

Munsprayen skall inte användas av barn under 4 år.

Produktbeskrivning:

ColdZyme Munspray reducerar risken för att få en förkylning och förkortar sjukdomsperioden i ett tidigt stadium av infektionen. ColdZyme Munspray innehåller ett unikt marint enzym som hjälper till att skapa en skyddande barriär på slemhinnan i svalget och försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. ColdZyme kan utöva sin effekt genom att skapa en skyddande barriär mot förkylningsvirus. Barriären består av glycerol som ”suger till sig” och koncentrerar förkylningsvirus samt enzymet som kan reducera virusens förmåga att fästa på cellerna i munslemhinnan och orsaka sjukdom. Barriären verkar lokalt i munhåla och svalg och bryts därefter snabbt ner. Förvaring: utom syn- och räckhåll för barn. Förvaras inte över rumstempteratur.

Rekommenderad dos & användning

Munsprayen skall inte användas av barn under 4 år.

Innehållsförteckning

Trypsin (Gadhus morhua)¹, glycerol, vatten, mentol, pH 8. Utan konserveringsmedel. Sockerfritt. ¹Denna produkt är tillverkad och distribuerad under licens från Zymetech Ltd, Island.

Märke ColdZyme
EAN 7340031105002

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ