Mina recept

Varukorgen är tom

 

Billiga broddar och halkskydd

Köp broddar och halkskydd billigt på Apotek 365 Behöver ni broddar eller halkskydd så har billiga priser på dessa produkter här på Apotek 365.

Broddar är ett bra skydd mot halka på isiga vägar. Broddar är ett extra skydd man sätter på skon och den har små ispiggar som gör att ni får fäste på halt vägunderlag. Vi har flera olika modeller och märken på våra billiga broddar och halkskydd, vill se alla våra broddar så använder ni länken för ar att komma dit - billiga broddar och halkskydd

Tips på bra och billiga broddar

Tvärstopp halkskydd är ett halkskydd som fäst på klacken på din sko med hjälp av ett smidigt kardborreband. Dom är Framtagna av Finska Statens Tekniska Forskningscentral i Tammerfors. Har dubbar av hög kvalité och är godkända enligt Arbetarskyddsstyrelsens normer kategori 2 - personlig skyddsutrustning.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ