Mina recept

Varukorgen är tom

 

Halstabletter för problem vid halsont

För problem vid ont i halsen och munhåla

Nu är det förkylningstider och du ha kanske drabbats av halsont eller infektioner i munhålan. Här på Apotek365 kan ni köpa Strepsils som kan lindra denna typen av besvär. Halstabletter med olika smaker som man suger på och som kan lindra besvär som halsont. Strepsils har en bakteriehämmade effekt. Här på apotek365 köper ni till bra priser och ni kan välja mellan smaker som ingefära, jordgubb och mint.

Hjälp mot förkylning

Vi har flera populära produkter som hjälper eller lindrar förkylningsproblem här på Apotek365. Här hittar du nässprayer, hostmedicin, salvor och mycket mera. det finns både naturliga hjälpmedel och receptfria läkemedel som du kan välja mellan. Vill ni se våra receptfria läkemedel så kan ni klicka på länken, köp receptfria läkemedel mot förkylningsproblem

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ