Mina recept

Varukorgen är tom

 

Självtester - ett enkelt sätt att ta kontroll över din hälsa

Att ta hand om sin hälsa är något som vi alla borde prioritera. Oavsett om du vill ha koll på dina allergier, undvika mat som du inte tål, eller testa dig för könssjukdomar, så finns det en mängd olika självtester som du enkelt kan göra hemma.

 Här är en översikt över de vanligaste självtesterna och hur de kan hjälpa dig att ta kontroll över din hälsa.

Allergitest

Om du lider av allergier eller misstänker att du har haft en allergisk reaktion på något, kan ett allergitest vara till hjälp. Ett allergitest mäter din reaktion på specifika ämnen såsom pollen, katt- eller hundhår och damm. Det finns olika typer av allergitester som kan utföras hemma, inklusive blodprov och hudtest. Dessa tester kan hjälpa dig att undvika ämnen som orsakar allergiska reaktioner och ge dig en bättre livskvalitet.

Intoleranstest

Intolerans mot vissa livsmedel är mycket vanligt. Många människor upplever intoleranser mot mjölkprodukter, gluten, ägg eller nötter. Ett intoleranstest kan hjälpa dig att ta reda på vilka livsmedel du är känslig mot och ger dig en möjlighet att förändra din kost för att undvika obehagliga symtom och i vissa fall även allvarliga reaktioner.

Drogtest

Om du är osäker på om du har droger i ditt system kan ett drogtest vara en enkel och säker lösning. Det finns flera olika typer av drogtester som kan användas hemma, inklusive urin- och salivtester. Dessa tester kan hjälpa dig att ta reda på vilka droger som finns i ditt system och ger dig en chans att vidta åtgärder för att förbättra din hälsa och livsstil.

Graviditetstest

Om du försöker bli gravid eller redan har misstankar om att du är gravid, kan ett graviditetstest ge dig svar på dina frågor. Dessa tester är enkla att använda och ger dig snabba och pålitliga resultat.

Fertilitetstest

Det finns flera fertilitetstester som kan utföras hemma för att hjälpa till att identifiera ägglossning och öka chanserna att bli gravid. De vanligaste hemma-testerna inkluderar testning av LH-nivåer i urinen, som hjälper till att förutsäga när ägglossning kommer att inträffa, samt testning av östrogen och progesteron i blodet.

Hälsotester

Hälsotester kan hjälpa dig att ta kontroll över din hälsa genom att mäta dina olika hälsoparametrar. Dessa tester kan omfatta allt från kolesterol- och blodsockernivåer till lungfunktion och blodtryck. Hälsotester är enkla att utföra hemma och kan hjälpa dig att upptäcka eventuella hälsoproblem i ett tidigt skede.

Könssjukdomstest

Att testa sig för könssjukdomar är en viktig del av att ta hand om sin sexuella hälsa. Det är inte alls ovanligt att testa sig mot klamydia och andra vanligt förekommande könssjukdomar via självtester. De vanliga testerna är urintester och så kallade svabbtester. Dessa tester kan ge dig svar på om du har en könssjukdom eller inte och kan hjälpa dig att vidta åtgärder för att skydda din egen och andras hälsa. 

Covid19-test

Under de senaste åren har Covid-19 blivit en global pandemi som har påverkat människors hälsa och livsstil över hela världen. Ett Covid19-test är en enkel och snabb metod för att ta reda på om du har sjukdomen eller inte. Det finns flera olika typer av Covid19-tester, inklusive PCR-tester och antigentester. Dessa tester kan hjälpa dig att vidta åtgärder för att skydda dig själv och andra från att sprida sjukdomen.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ