Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Höstens tips på vitaminer

Apotek 365 tips på vitaminer!

Ni hittar flera spännande nyheter i vårt vitaminsortiment här på Apotek 365. Populära vitaminer under hösten är bland annat D-vitamin och det hittar du på Apotek 365 till extra bra pris just nu. Andra poplära kosttillskot är Omega 3-6-9, multivitamin och magnesium. Lite mindre uppmärksammade kosttillskott som vi kan tipsa om som nyheter i vårt sortiment är Mariatistel, Ashwagandhaextrakt i kapslar och Moringa Olefiera. Många av vitaminerna och mineralerna köper du just nu till extra bra, köp fler spara mer erbjudande, dvs köp två stycken till ett ännu bättre pris.

Upptäck nya vitaminer på Apotek 365

Vitamin D3 800IU 120 softgels blir ett bra val nu när vi går in i mörkare tider. D-vitamin är ett populärt kosttillskott under vintertid.

Moringa Olefiera, pepparrotsträd eller som det brukar kallas för ”mirakelträdet” har används inom indisk läkekonst i tusentals år. Späckat med vitaminer och är rik på antioxidanter, främjar blodsocker nivåerna och kan öka din energinivå.

Ashwagandhaextrakt 450 mg 90 vegetariska kapslar - Ashwagandha är en uråldrig ört som har använts i ayurvedisk medicin i århundraden. Många upplever hälsofördelar som bättre sömn, mer energi, ett allsidigt kosttillskott som blivit otroligt populärt.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ