Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / KORT DATUM 07-2022 Nutrivian Curcuma Longa 500 mg (BCM-95®) 60 kapslar

Varumärke Nutrivian

Nutrivian Curcuma longa innehåller inte mindre än 95% curcuminoider som absorberas väl av kroppen. Genom en unik produktionsprocess är curcuminoiderna bundna till eteriska oljor som kraftigt ökar absorptionen av curcuminoiderna i kroppen. Dessa eteriska oljor extraheras från samma rot som curcuma longa utvinns ur. 

Gurkmeja (Curcuma longa) är en växt inom ingefära-familjen som traditionellt har använts som krydda med många hälsosamma egenskaper. Gurkmeja är naturligt rik på kalium men de mest kända ämnet i gurkmeja är kurkumin (curcumin).

Det finns oerhört mycket forskning på gurkmeja och kurkumin. Forskning verkar tyda på att kurkumin är antioxidativt och även fungerar antiinflammatoriskt och antibakteriellt. Gurkmeja och kurkuminerna bidrar även till att till att skydda cellerna, till att skydda lederna och till bibehålla flexibilitet i lederna. Gurkmeja bidrar även rent allmänt till ledhälsan. Gurkmeja är själva kryddan men det är egentligen curcumin som är den aktiva och nyttiga ingrediensen.

Användning

1 till 2 kapslar per dag, i samband med måltid.

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Curcuma Longa (Yellow Root) extrakt (BCM-95®) 500 mg, Vegetarisk kapsel: HPMC


Mer information
8718836395857
60 st
Kosttillskott
Nutrivian
Kapsel
Vegansk, Glutenfri, Laktosfri
Märke Nutrivian
EAN 8718836395857

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

 

LACTIPLUS KIDS 30

Kort datum 3 mars 2023

174

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ