Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Göra drogtest på företag

Gör drogtest på ditt företag med Apotek 365 drogtester!

Är du ett företag som vill göra egna drogtester på ert företag så finns produkterna här på Apotek 365 som behövs. Att utföra drogtester på företag blir allt vanligare och har blivit ett sätt att säkerställa tryggheten på företaget och den personliga individens välmående. En anställd som har problem med ett missbruk behöver hjälp så fort som möjligt och att drogtesta innan man anställer kan vara ett bra sätt att upptäcka ett potentiellt arbetsmiljöproblem. Beroende på vad er verksamhet bedriver så kan en person som använder droger under arbetstid bli en farlig säkerhetsrisk och blir då viktigt att upptäcka innan problemet är ett faktum.

Hur gör man drogtester på företag

Det finns olika sätt att utföra drogtester på företag. Ett råd kan vara att först ta kontakt med det fackförbund ni är anslutna till innan ni börjar utföra drogtester på era anställda. Ett drogtest kan uppfattas som ett intrång på den personliga integriteten, men de flesta förstår vikten av att kunna säkerställa den personliga säkerheten på en arbetsplats och det uppfattas i regel som positivt att utföra drogtester på en arbetsplats. När man utför drogtester är två olika typer av tester vanligast, antingen via urin eller saliv. Saliv är enklare att göra, i princip kan personen själv utföra testet för att få saliv på en sticka och sen har man svaret på ett par minuter. Urintesterna är inte mer komplicerade i grund och botten än ett salivtest, man får en kopp och urinerar i koppen, resultatet syns efter ett par minuter.

Drogtester på ditt företag

Funderar på att utföra drogtester på ditt företag så kan vi rekommendera ett urintest som dessutom har en temperaturmätare. Temperaturmätaren är bra för att undvika fusk. Det är inte ovanligt att en del har med sig urin till testerna som man vet är "rent". Drogtester via urin ger säkra resultat snabbt. Har ni frågor om drogtester på arbetsplatsen så är ni välkomna att maila oss med frågor, vi har en specialist på området som även arbetar direkt mot företag som vill utvidga och göra kontinuerliga tester där man även får en labb analys.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ