Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Cannabis drogtest / Drogtest Cannabis THC 200 - Dipcard - Urinprov

Varumärke Safecare Biotech

Cannabis Marijuana THC Drogtest Dipcard. - Cut of 200 ng/ml

Apotek 365 drogtester är säkra, enkla och ett effektivt sätt att upptäcka användning av droger.

Detta cannabis test är enkel att utföra och ger snabbt svar, på ett fåtal minuter har du ett resultat som är antingen positivt eller negativt. Om du får ett positivt svar betyder det att där finns spår av THC i testpersonens urin vilket indikerar på att personen använder eller har använt någon form av Cannabis

Hur länge kan detta cannabistest spåra användning?

1-3 dygn vid enstaka intag*

2-4 dygn vid sporadiskt intag*

12-16 dygn vid dagligt intag*

* Detektionstiden kan variera beroende på individuella förutsättningar och användningens omfattning.

Vilket test ska man välja?

Det finns olika mätvärden på cannabistester allt från 20 ng/ml till 200 ng/ml som detta. Värden mäter koncentrationen THC i vätskan (urin). Ett högre värde som tx 200 ng/ml betyder att det nyligen intagits THC och om man enbart får utslag på tex 20 ng/ml betyder det att det var länge sedan THC intogs.

Exempel (se tabell nedan); Om ni får ett positivt utslag på 50 men negativt på 200 betyder det att testpersonen troligtvis intog THC för senast 2 veckor sedan, men inte nyligen. Har en person nyligen intagit THC så får ni troligvis utslag på 200 eller 300, då intogs det troligtvis under den senaste veckan. Vill du enbart veta om en person har använt THC, oavsett när det gjordes och hur mycket, så rekommenderar vi ett drogtest som mäter lägsta värdena, 20 ng/ml.

Detta drogtest visar 200 ng/ml, dvs om testpersonen intagit THC nyligen

Ett något förenklat sätt att illustrera tolkningen av märvärden kan vara tabellen nedan;

Ett drogtest som mäter 20 ng kan ge utslag på användning 1 månad tillbaka. Det tar lång tid för kroppen att utsöndra THC. De höga värdena på 200 ng och 300 ng når man enbart upptill om man antingen använder Cannabis ofta och regelbundet eller om det intagits mycket nyligen.

Det finns multitester för cannabis som mäter flera olika värden samtidigt, vilket kan ge en bild av när och hur mycket testpersonen använder tex Cannabis

Cannabis, hasch och marijuana drogtest för privat samt professionellt bruk.

Apotek 365 drogtester är säkra, snabba och billiga.

Apotek 365 drogtest för Cannabis, Hasch och Marijuana är ett snabbt och säkert urinprov för att påvisa förekomsten av THC i testpersonen. Detta test detekterar THC från all form av Cannabis. Testet har ett Cutoff värde på 200 ng/mL vilket är högre än värdet för standardtester där värdet ligger på 50 ng/mL. Detta innebär att med hjälp av detta test går det att detektera THC värden på lägre nivåer och konstatera om personen har minskat på sitt intag av cannabis. Test perioden är lite kortare än för 50 ng/mL testet. Detta test är bra för uppföljning av en missbrukares användning av cannabis, men fungerar bra som en förstagångstest också.

  • THC testet kan med fördel användas som komplement till multistickan eller 50 ng/mL, då man vill kontrollera en ökad eller minskad användning. Ger det inte positivt utslag på 50 ng/mL men däremot på 200 ng/mL så kan man konstatera att intaget minskat, tvärt om så har det ökat.

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ