Mina recept

Varukorgen är tom

 

E-vitaminer är ett bra antioxidant

Ät E-vitaminer och håll dig frisk. Vi har många bra produkter och tips här ifrån Apotek 365, ett är i dessa tider att äta E-vitaminer. E-vitaminer skyddar kroppens celler och skyddar mot fria radikaler. E-vitamin är även bra för huden och förebygger bla rynkor, motverkar leverfläckar och ärrbildning.

Apotek 365 tipsar om bra E-vitaminer

Vill ni köpa en bra produkt så skulle vi råda er till att köpa Bio-E-Vitamin 350mg.

Mer om Bio-E-Vitamin 350mg

Det finns all anledning att begränsa skador av fria radikaler på cellmembran och cellbeståndsdelar,och E-vitamin är en kraftfull antioxidant. Cellbeståndsdelar utsatta för oxidativ stress innefattar vitala delar inuti cellen vilka säkerställer en korrekt cellfunktion, till exempel kärnan med dess genetiska material (DNA och RNA), mitokondrierna där energi produceras och ribosomer som producerar proteiner under ledning av DNA. Vitamin E är ett fettlösligt vitamin och en antioxidant som bidrar till skyddet av beståndsdelar i kroppens celler från oxidativ stress.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ