Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Gevita Magnesium 250 mg 100 tabletter

Varumärke Gevita

Gevita Magnesium är ett kosttillskott som intas i tablettform. Magnesium kan bidra till att upprätthålla funktionen i muskler och nerver.

Gevita Magnesium innehåller 250 mg magnesium per tablett. 

1 tablett 1-2 gånger dagligen. Tabletterna är lätta att svälja

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn

Att tänka på!

Personer med njursvikt, atrioventrikulära överledningshinder, hypotention vid akut hjärtinfarkt skall inte ta tillskott av magnesium. Kan ge magbesvär.

Innehåll per tablett (% av DRI*): Magnesium 250 mg (67%) *DRI = Dagligt Referensintag

Ingredienser: Magnesiumhydroxid, MALTodextrin, majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, talk, modifierat stärkelse, hydroxipropylcellulosa, karnaubavax), fyllnadsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), fuktighetsbevarande medel (glycerol), triglycerider med medellånga fettsyror (från kokosnötolja).

100 st tabletter

Märke Gevita
EAN 5702071389941

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

 

LACTIPLUS KIDS 30

Kort datum 3 mars 2023

174

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ