Mina recept

Varukorgen är tom

 

D-Vitamin

D-Vitamin gör dig friskare och piggare Många svenskar lider av brist på D-Vitamin, det sk "sol-vitaminet". Brist på D-vitamin kan vara farligt, det kan öka risken för cancer, depressioner, förkylning, övervikt och mycket mera. D-vitamin kommer också göra dig piggare och friskare.

Vårt tips på ett bra ekologiskt D-Vitamin

Helhetshälsa D-vitamin D3, 75 mcg innehåller 75 µg D3-vitamin från ullfett per kapsel (1.500 % av RDI). 3000 IE. Med vegetabilisk kapsel.

Solskensvitaminen - D-vitamin bildas i huden när vi blir solbrända och sommartid är solen vår viktigaste D-vitaminkälla

Innehåller inga färg- eller konserveringsmedel

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion

Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme

Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion

Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder

Inget smörjmedel i maskinerna vid kapsling

Antal doser per förpackning: 100 st

Dosering: 1 kapsel/dag till måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Bör ej användas tillsammans med andra D-vitamintillskott.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kolekalciferol (vitamin D3). Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Näringsinnehåll per kapsel: D3-vitamin 75 µg (1500% RDI)

Allergiinformation: Fri från allergener

Övrigt: 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ