Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

 

Julklappar på Apotek365

Här hittar du julklapparna!

Julklappar från ett apotek kanske du inte har tänkt på. Här på Apotek365 har vi många riktigt bra julklappar du borde kika på. Bra priser och ett garanterat leenden när klappen öppnas. Lyxiga parfymer och krämer, tekniska prylar från populära och välkända varumärken och praktiska hjälpmedel som alla kan behöva. Att handla julklappar från Apotek365 kommer göra det hela mycket enklare och roligare, varför inte passa på att ge dig själv något fint.

Tips på julklappar från apotek

Välj ett set med fina krämer, det uppskattas alltid. Vi har flera olika set med krämer från kända varumärken. Bra kvalitets krämer ill bra priser. Gillar den du ska ge julklappen exklusiva dofter så har vi set med parfymer som kommer bli perfekta julklappar. Rakapparater och hårborttagningsmaskiner från varumärken som Braun och Philips har vi till mycket förmånliga priser på Apotek365. Allt ni köper kommer med en snabb leverans så att du hinner packa in klappen och lägga den under granen.

En julklapp till dig i förskott

Vi tycker det är trevligt att man läser våra inlägg och tips. Efetrsom du gjorde det så ska du få en liten julklapp av oss i förskott så att du kan köpa dina julklappar ännu billigare. Använd rabattkoden JUL19 så får du 5% ytterligare i rabatt på allt du köper i butiken. Lycka till och hoppas att du hittar en riktigt fin julklapp till någon du tycker om.

Rabattkoden slår du in när du ska betala i kassan och då dras det bort 5% från hela köpsumman

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ