Mina recept

Varukorgen är tom

 

Skydd mot fästing

Skydda dina husdjur mot fästingar

Nu är det fästing tider och dags att tänka på era kära husdjur som springer runt i gräset där fästingar trivs som bäst. Fästing vaknar upp nu till våren och är som mest aktiv under den kommande perioden. Det finns hjälp och skydd mot fästing här på Apotek 365, både för människor och djur, idag ger vi er ett tips på skydd för djur mot fästing.

Stimulerar djurets försvar mot fästing

Fixodida Zx™, ett miljövänligt alternativ som inte skadar vare sig natur, djur eller människor. Mycket effektiv mot fästingplågan genom att den aktiva ingrediensen Fulvosyra, som helt naturligt stimulerar djurets försvar. Vare sig vattenlekar eller regnoväder påverkar effekten av Fixodida Zx och barnen kan krama djuren hur mycket som helst utan risken att för att utsättas för kemikalier och gifter.

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ