Snabbt Tryggt Säkert

Köp graviditetstester på nätet billigt

Apotek 365 säljer graviditetstester billigt online

Här på Apotek 365 kan ni köpa graviditetstester på nätet med en snabb leverans direkt hem till dig. Våra graviditetstester är säkra och ger dig ett snabbt resultat på bara några minuter. Välj mellan flera olika typer av graviditetstester och köp till ett bra online pris. Ett bra tips på ett billigt graviditetstest kan vara vårt kit med 5 stickor, ett enkelt sätt att testa om man är gravid.

Graviditetstest sticka 5 st

En sticka är ett enkelt och snabbt sätt att testa om man är gravid. Med en sticka tillför man enbart urin och du får svar nästa direkt på om du är gravid. Tester har samma kvalité och prestanda som många tester har som även används av professionell sjukvård. Våra tester kommer ge dig svar som är 99,6% säkra och känsligheten på dessa stickor är 25 mIU/ml. Det innebär att du kan upptäcka en graviditet redan 6 dagar efter att ägget blivit befruktat. En graviditetssticka av denna typ är en engångsprodukt och när du beställer får du även en utförlig bruksanvisning på hur du går tillväga när du utför testet.

Graviditetstester billigt på nätet


KÖP DETTA GRAVIDITETSTEST HÄR

Våra graviditetstester

Vi har flera oliak modeller av graviditetstester på Apotek 365. Precis som våra övriga graviditetstest testar stickmodellen efter ett hormon som uppstår i samband med graviditet (hCG). Skillnaden är att detta billiga graviditetstest är lite mindre än våra dyrare varianter. Våra billiga graviditetstest är 99,6% säkra och känsligheten är 25 mIU/ml. Bredden på stickorna är 5 mm. Tydliga bruksanvisningar ingår.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →