Mina recept

Varukorgen är tom

 

Hjälp mot spädbarnskolik

Minifom droppar kan hjälpa mot spädbarnskolik

Om ett barn skriker flera timmar i sträck och ofta på en återkommande tidpunkt så kan det vara sk spädbarnskolik. Det är ganska vanligt att barn får spädbarnskolik och det finns ett bra hjälpmedel som heter Minifom orala droppar som kan hjälpa mot denna typen av besvär. Här på Apotek365 kan ni köpa Minifom orala droppar till ett bra pris och med en snabb leverans. Minifom orala droppar verkar även direkt gasansamlingar och gasbesvär, används även vid förberedelse av gastroskopi .

Vad är spädbarnskolik

Kolik är ingen sjukdom och spädbarnskolik är vanligast när barnet är mellan 6 till 8 veckors ålder. Ofta uppträder symtomen i form av intensivt skrikande som är vanligast på kvällstid eller den senare delen av dagen. Barnet reagerar ofta som om hen har ont i magen och man kan ibland höra muller från magen och att det rör sig i den. Barn med spädbarnskolik kan även ha svårt för att bajsa. Ibland kan det vara svårt att avgöra om det är spädbarnskolik eller om barnets skirker av tex hunger eller smärta någon annanstans.
Barn kan få kolik oavsett om det ammas eller får mjölkersättning och vill du få fler tips och lära dig mer om kolik så kan du göra det på vårdguiden

Några tips på vad du kan göra

- Spädbarnsmassage

- Tröstnapp om barnet har stora sug behov

- Sluta röka, kolik är vanligare om mamman röker

- Ändra kosten, minska på gasbildande mat som tex lök, bönor och kål

- Undvik koffein

I de flesta fall går spädbarnskolik över av sig själv men känner du dig osäker så bör du kontakta din närmsta barnavårdscentral för att få hjälp och råd

Tillbaka till våra tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ