Snabbt Tryggt Säkert

Få vitare tänder med iWhite tandblekning

Så får du vitare tänder

Många vill få vitare tänder och att man får missfärgade tänder är vanligt. Med iwhite kan du få vitare tänder och ta bort dessa missfärgningar. Här på Apotek365 kan ni köpa tandblekningsprodukter från iWhite till bra priser. Välj mellan flera olika produkter, allt från hemma kit med tandskenor till tandtråd, tandkräm eller munskölj som gör att du kan få vitare tänder.

få vitare tänder

SE ALLA IWHITE PRODUKTER KLICKA HÄR


Missfärgningar och fläckar på tänder kan ha flera orsaker

Vanliga orsaker till missfärgade tänder beror på kostvanor och tobak. Kaffe, te och vin i stora mängder kan orsaka missfärgningar och fläckar. Det finns även vissa mediciner som kan ge gula tänder. Ålder och sjukdom kan också vara en orsak till att man fått mörkare och gulare tänder.

Mer om iWhite tandblekning

Om du vill påbörja en tandblekning kan iWhite instant 2 kit vara en bra start. Detta kit innehåller skenor som har en kliniskt testad formula som är säker för tänderna när du bleker. behandlingen tar 3 dagar och sen kan du fortsätta med de vardagliga produkterna för att få bästa resultat som tex tandkrämen och munsköljet. Så här enkelt är att det att använda det.

Användning av iWhite instant 2 kit

1. Före behandling, borsta tänderna
2. Dina händer ska vara rena och torra.
3. Placera skenan direkt på tänderna så att gelen kommer i kontakt med tandytan.
4. Stäng munnen och slut läpparna över skenorna. Bit ihop försiktigt så att gelen inte rinner över
5. Ta ut skenan efter 20 minuter och kasta den. Skölj bort kvarvarande gel från tänder och tandkött med vatten.← Äldre inlägg Nyare inlägg →