Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Multi drogtest

Multi drogtest

Köp drogtester som indikerar på flera olika droger!

Här köper ni säkra och bra drogtest, till bra priser med snabba leveranser. Ett drogtest kan vara ett bra sätt att utesluta ett problem och här på Apotek 365 kan ni köpa flera olika narkotikatester som indikerar på användande av amfetamin, cannabis, kokain, bensodiazepin, spice mm. Här kan ni köpa sk multitester, det är drogtest som indikerar på flera olika typer av narkotika i ett och samma test. Vi har två olika typer av multitester, ett som indikerar på 7 olika narkotika preparat och ett som indikerar på 10 olika typer av droger.

 

Apotek365

Multitest 7 vanligaste drogerna

Ett snabbt och säkert drogtest för dom sju mest förekommande drogerna.

97

kr

105 kr

 

Safecare Biotech

Multi Drogtest 10

 

119

kr

Se hela vårt sortiment av Drogtester

Så fungerar ett multitest

Multitesterna är ett sk dip-kort som man doppar i testpersonens urin. Med Apotek 365 multidrogtest testar eventuell förekomst av droger som bla Amfetamin, Cannabis (marijuana), Opiater, Metamfetamin, Ecstasy, Kokain, Benzodiazepin samt den nya internet drogen Spice K2 som många ungdomar i dag röker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ