Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester

Drogtester för privat och professionellt bruk

Köp säkra och CE-godkända drogtester hos oss! 

Vi erbjuder drogtester och självtester med säkra resultat. Våra drogtester är självklart CE godkända och av hög kvalité. Köp professionella drogtester för hemmabruk till ett riktigt bra pris! Våra drogtester är för både för privatpersoner, företag och behandlingshem. Testa smidigt och enkelt mot droger så som cannabis, kokain, tradolan, amfetamin, Bensodiazepiner och metadon. Köp våra prisvärda drogtester idag med diskret leverans.

Se hela vårt sortiment av självtester

Ta reda på om någon använder droger

Här kan du köpa drogtest som tex amfetamintest, kokaintest, cannabistest och spicetest. Apotek 365 säljer drogtester online för hemmabruk och till företag. Våra drogtester är godkända för att säljas i Sverige och inom EU, CE märkta samt FDA godkända och av hög kvalité. Våra drogtester är säkra och pålitliga och perfekta för dig som orolig förälder eller arbetsgivare. Vi erbjuder drogtester för specifika droger men också drogtester som testar de vanligaste drogerna som finns. Köp självtest för droger billigt hos oss på Apotek365.

Hur fungerar ett drogtest

Man gör ett enkelt urinprov med en sticka och efter två minuter kommer resultatet. Det finns även drogtester för saliv, ett snabbt och effektivt test. Det är enkelt att utföra ett drogtest och det ger snabbt och säkert resultat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ