Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Självtester / Drogtester

Drogtester

Drogtester med säkra resultat. Våra drogtester är CE godkända drogtester. Köp professionella tester för hemmabruk till ett riktigt bra pris! Både för privatpersoner, företag och behandlingshem.

Ta reda på om någon använder droger

Här kan du köpa drogtest som tex amfetamintest, kokaintest, cannabistest, spicetest. Apotek 365 säljer drogtester online för hemmabruk och till företag. Våra drogtester är godkända för att säljas i Sverige och inom EU, CE märkta samt FDA godkända och hög kvalité. Våra drogtester är säkra och pålitliga och perfekta för dig som orolig förälder eller arbetsgivare.

Hur fungerar ett drogtest

Man gör ett enkelt urinprov med en sticka och efter två minuter kommer resultatet. Det finns även drogtester för saliv, ett snabbt och effektivt test. Det är enkelt att utföra ett drogtest och det ger snabbt och säkert resultat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ