Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Multi drogtest / Multitest 5 i 1 THC 20, 50, 100, 200 & 300 ng/ml

Multitest för Cannabis, hasch och marijuana

Apotek 365 drogtester är säkra, snabba och billiga. Detta är vårt egna drogtest som vi tagit fram för att säkerställa säkra resultat och svar. Ett bra drogtest som du kan köpa till ett bra pris och med hög kvalité som ger dig säkra svar och resultat på testerna.  Testar för: THC 20ng/ml, 50ng/ml, 200 ng/ml på en och samma test. Tanken med detta cannanbis test är att kan man lätt och enkelt få en indikation på hur högt eller lågt en persons koncentration av THC är i kroppen för att kunna se om cannabis är påväg ur kroppen

Med testresultatet kan man få en indikation på om en persons koncentration av THC är nedåtgående. Man kan se om en person minskar på intaget av THC Detta cannabis test är enkel att använda och ger snabbt svar, på ett fåtal minuter har du ett resultat som är positivt eller negativt. Om du får ett positivt svar betyder det att där är finns THC i testpersonens urin vilket indikerar på att personen använder eller har använt någon form av cannabis eller spice Cut-off: 20 ng/ml,  50 ng/ml och 200ng/ml Hur länge kan cannabis (THC) spåras: 20 ng/ml Upp till ca. 6 dygn vid enstaka intag* 50 ng/ml: 1-4 dygn vid enstaka intag* 200 ng/ml: 1-3 dygn vid enstaka intag* 20 ng/ml  Upp till ca. 12 dygn vid sporadiskt intag* 50 ng/ml: 7-10 dygn vid sporadiskt intag* 200 ng/ml: 2-4 dygn vid sporadiskt intag* 20 ng/ml Upp till ca.  9 veckor vid dagligt intag* 50 ng/ml: 4-8 veckor vid dagligt intag* 200 ng/ml: 12-16 dygn vid dagligt intag* Det finns tester med olika detektionstider. 20 ng/ml spårar längst, sedan 50 ng/ml och kortast 200 ng/ml. Detta test upptäcker om någon sedan lång tid tillbaka har använt preparat med THC Utförlig bruksanvisning medföljer. Att testa för cannabis kan ibland vara lite problematiskt: Detta med tanke på hur länge det visar sig på ett cannabis test. Huvudorsaken är att den aktiva substansen i cannabis (THC) binder sig till kroppens fettvävnader och vid dagligt bruk av cannabis kommer mängden THC stanna kvar i kroppen. Ju mer och längre testpersonen använt THC produkter dess längre kan det också spåras Hos en person med långvarig användning kan THC spåras i kroppen i upp till 7-8 veckor på ett vanligt standardtest med ett gränsvärde på 50 ng/ml. Apotek 365 säljer detta marijuanatest som är ett av marknadens bäst dokumenterade drogtest. Med detta cannabis test är du säker på att få ett pålitligt resultat för att se om en person använder någon typ av cannabis. Testet är godkänt i både EU & USA och har genomgått FDA’s (Food and Drug Administration) certifiering för kvalitet. 

Märke Apotek365

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

 

Apotek365

Multitest 7 vanligaste drogerna

Ett snabbt och säkert drogtest för dom sju mest förekommande drogerna.

79

kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ