Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Självtester / Drogtester / Spicetest K2

Spicetest K2

Ett drogtest som upptäcker spice

Här på Apotek 365 köper ni drogtest för att upptäcka spice till bra priser som ger säkra och pålitliga svar. Ett drogtest för spice kan vara ett bra sätt att kunna utesluta eller upptäcka om någon intagit spice. Våra tester är både CE märkta samt godkända av FDA och har en hög kvalité som ger er säkra svar på bara några minuter. När ni köper ett drogtest för spice här på Apotek 365 så kan ni räkna med att ni har det hemma efter 1-3 vardagar och svaret på en genomförd test går snabbt och effektivt. Detta drogtest för spice upptäcker spår av drogen upp till 2 dagar efter intaget.

Inga produkter hittades

Se hela vårt sortiment av Drogtester

Vad är spice?

Spice är ett slags syntetiskt cannabis som kan ge mycket starkt rus som till och med kan leda döden i värsta fall. ofta klassas det inte som en drog då det inte har en sammansättning som stämmer överens med narkotikaklassade medel, därför säljs den öppet på nätet och blir extremt lätt tillgängligt för alla. Det är väldigt populärt bland ungdomar, mycket pga tillgängligheten. Det är troligtvis en av de absolut farligaste drogerna man kan inta då man många gånger inte vet hur man kommer reagera och hur det är tillverkat.

Drogtest på Apotek 365

På Apotek 365 finns flera olika drogtester för hemmabruk. Här finns multitester som spårar upp till 10 olika narkotiska preparat, allt i från amfetamin, cannabis, kokain, opiater och mycket mer. Att kunna få tillgång till drogtester för hemmabruk tycker vi är extra viktigt för alla er som har barn eller ungdomar som ni misstänker tar droger. Ett missbruk måste upptäckas snabbt så att det inte går för lång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ