Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sårvård & Första hjälpen / Bett & stick / Mygga Original Stick 50 ml

Mygga Stick är ett myggmedel i en tålig och lätt plastförpackning som är enkel att ha med sig. Ett stift som är lätt  att styka på huden. Mygga Stick ger ett effektivt skydd mot mygg i 5 - 6 timmar. Fungerar mot mygg, knott och andra stickande insekter och minskar dessutom risken för bett av fästing. Mygga kan användas mot blodsugare både i Sverige och utomlands. 

Mygga Stick innehåller 20-vikt% DEET. Innehåller även en kombination av olika extrakt av växtoljor från bl a lavendel, geranium och flera sorters rosor. Godkänd som bekämpningsmedel klass 3 av kemikalieinspektionen. Får inte användas på barn under 13 år. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Applicera ämnet med en sticka på de kroppsdelar du vill skydda. För att skydda din kropp från fästingar måste du täcka exponerad hud noggrant. Applicera myggmedel på till exempel vader, handleder och hals för att förhindra att fästingar klättrar under dina kläder. Mygga Stick myggmedel ska användas på mindre hudområden och inte mer än två gånger om dagen. Om du använder solskyddskräm samtidigt, applicera myggmedel över den. Tillsätt myggmedel efter tvätt. Myggmedel måste användas med försiktighet, särskilt för barn. Ej lämplig för barn under 13 år. Lämplig för gravida och ammande mödrar. Varningar: Undvik att få ämnet i ögon och läppar. Intag av ämnet kan vara farligt. Använd inte myggmedel på skadad eller irriterad hud. Använd biocidprodukter med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen noggrant före användning.

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senare



Produkter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ