Mina recept

Varukorgen är tom

Bett & stick

Myggmedel mot bett och stick

Här köper ni myggmedel för att skydda er mot en av dom värsta sommarplågorna som finns. Vi har flera myggmedel att välja mellan och flera av dom är gjorda av naturliga ingredienser så att enbart mygga och inte du skadas av att använda myggmedel. Under sommaren vill man kunna vara ute i naturen och njuta utan att få massa bett och stick så köp ett bra myggmedel här på Apotek 365 så att du kan gå fri från myggor hela sommaren.

Myggmedel och myggor

Det finns inget myggmedel som kan garantera att du blir 100% fri från myggbett, ett myggmedel är till för att förebygga så att du får så få myggbett som möjligt. Många myggmedel består av olika kemiska substanser, det är i grund och botten ett gift som ska döda en levande varelse så välj med omsorg för din egen hälsa vilket myggmedel du väljer att använda. Här på Apotek 365 har vi ett urval av medel som vi tycker tillhör dom som är bäst för dig och dina barn att använda, gjorda på naturliga ämnen och ingredienser för att vara så oskadliga som möjligt för din hälsa.

Vad är myggor

Det finns över 30 000 arter av myggor och bara i Sverige hittar man 2500 olika myggarter. En mygga har i regel en slank kropp, antenner på huvudet och är mellan 1 till 60 millimeter långa. Den vi träffar på i regel här i Sverige är en sk stickmygga. Det är honorna som sticker både djur och människor i jakten på blod. När en mygga sticker sprutar dom först in en vätska som hindrar blodet från att koagulera, det är denna vätskan som sedan kliar. Blodet behöver honan för att klara av att lägga ägg. Vissa myggor sprider också sjukdomar som tex malaria och gula febern.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ