Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Hand- och Fotsvett / Absolut Torr Wipes 10 st

Varumärke Absolut Torr

Servetter som motverkar svettningar

En antiperspirant som är effektiv att använda om du har kraftiga svettningar. Kan förebygga exempelvis armsvett, handsvett och fotsvett. När du använder den så ska du tvätta huden och torka den väl med en handduk. Lufttorka huden ytterligare en stund. Stryk sedan på när huden är helt torr precis innan sänggående och låt den verka över natten. Tvätta bort överskottet på morgonen för att inte skada kläderna.Långvarig effekt, upp till 7 dagar. Oparfymerad. 35 ml.Absolut Torr wipes är våtservett med antiperspirant verkan. har samma innehåll och effekt som Absolut Torr 35 ml flaskan. Absolut Torr wipes ger dig en enkel och smidig behandling av t ex händer och fötter och är perfekt för väskan och på resan.

Märke Absolut Torr
EAN 7350058790051

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ