Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Hand- och Fotsvett

Hand- och Fotsvett

Hjälp för problem med svettningar!

En vanlig orsak till problem med svettningar beror på att man överaktiva svettkörtlar. Här hittar du produkter som hjälper mot problem med svettningar. Har du mycket svettningar under armar, på händer och fötter så finns det medel som kan hjälpa dig med dina besvär. man svettas i regel mest på handflator, fotsulor och i armhålorna. Det är vanligt att man under puberteten svettas mer och överdriven svettning kan också bero på problem som övervikt, klimakteriebesvär, biverkningar av mediciner och rubbningar i ämnesomsättningen. Här på Apotek365 finns det flera olika preparat som kan hjälpa dig att dämpa problemen med svettningar.

Svettas är helt naturligt

Visst kan det kännas besvärande med svettningar men det är helt naturligt att svettas. Att svett kan lukta beror på att när svett kommer i kontakt med bakterier på huden så börjar det lukta. För att motverka lukten så kan man använda deodorant som dödar bakterierna och därmed också lukten. Ett tips för dig som svettas mycket är att använda kläder som andas. Det finns inga kläder som tar bort lukten helt men om kläderna har en bra andningsförmåga så kan det minska på doften och problemet.

Överdrivna svettningar kan bero på sjukdom

I vissa fall kan överdriven svettning bero på sjukdomar. Man tror även att överdriven svettning kan vara ärftligt. men att svettas är ett naturligt sätt för kroppen att reglera temperatur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ