Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / B-12 1000mcg 75 tabletter - B12

Varumärke Skip

Skip B-12 1000mcg bidrar till normal energiomsättning, nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion, viktig för immunsystemets normala funktion och viktig för bildandet av röda blodkroppar B. 12 är väldigt bra för att minska trötthet och utmattning.

  • Bidrar till immunsystemets funktion
  • Bidrar till normal energiomsättning
  • Minskar trötthet och utmattning
  • Tillverkade i Sverige

Användning

1 tablett dagligen som tas i samband med måltid

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingredienser

Cyanokobalamin, fyllnadsmedel (mikrostalin cellulosa, di-kalsium fosfat, karboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra).

Innehåll per tablett: Vitamin B12 (cyanokobalamin) 1 mg

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) av Skip B.12 1000 mcg är 1 tablett dagligen som tas i samband med måltid och den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad och mångsidig kost och hälsosam livsstil. Skip B.12 1000 mcg förvaras utom räckhåll för barn.

75 st tabletter

Märke Skip
EAN 7331563210036

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ