Mina recept

Varukorgen är tom

Graviditetstest

Säkra graviditetstester

Med graviditetstest från Apotek 365 får du snabbt svar på om du är gravid. Våra graviditetstester är enkla att använda, du gör det hemma och får svar bara inom bara några få minuter. Billiga graviditetstest med hög kvalité, för trygg och säker användning. Apotek 365 graviditetstester ger dig svar snabbt med stor säkerhet. Våra graviditetstester är CE märkta och FDA godkända.

Se hela vårt sortiment av Graviditet & fertilitetstester

Hur fungerar ett graviditetstest?

Graviditetstest fungerar genom att meddela om det finns hCG (human chorion gonadotropin) i urinen, vilket är ett tecken på graviditet. hCG kan typiskt påvisas i urin så tidigt som 6 till 15 dagar efter befruktningen. Har ni frågor om våra graviditetstester så får ni gärna höra av er till vår kundtjänst så hjälper vi er.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ