Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Sex & Lust / Sexleksaker / Wand & Bodymassager

Wand & Bodymassager

En wand eller en bodymassager som det också kallas är oftast en lite större massagestav. Den kan användas till massage över hela kroppen, oavsett om det är ben, rygg eller för intim massage så gör sig en wand riktigt bra. Det ser i regel ut som en stav med ett klotformat huvud. Huvudet på en wand avger starka vibrationer och placeras på den plats där man vill få massagen. En wand används mest för massage på intima delar och ger extra starka vibrationer då de är väldigt kraftfulla.

 

Seven Creations

Magic massager

 

499

kr

 

TOYJOY Designer Edition

Wonder wand massager black

 

999

kr

 

Doxy Massager

DOXY Massager black

 

1 199

kr

Wand - För dig som gillar extra starka vibrationer

En wand passar bra till dig som gillar extra starka vibrationer. En wand är ofta ganska stor, upp till 30 cm, och har en mycket kraftfull motor. vibrationer går långt in på djupet. Det finns mindre modeller, sk mini wands, också om du vill ha lite mindre modeller.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ