Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Munvård / Munsår & Munblåsor / Zovirax, kräm 5 % 2 gr tub

Varumärke Zovirax

Zovirax kräm är ett receptfritt läkemedel som används för behandling av munsår på läppar och i ansiktet orsakade av herpes simplex virus. Zovirax minskar virusets förmåga att föröka sig, vilket vilket får infektionen att avstanna och läka. Behandling med Zovirax kräm förkortar läkningsprocessen med omkring en halv dag jämfört med motsvarande kräm utan den aktiva komponenten.

Användning

Vuxna och barn över 12 år: Behandlingen ska påbörjas så snart som möjligt efter de första tecknen på infektion t.ex. klåda och stickande känsla.
Krämen smörjs på hela det angripna stället 5 gånger dagligen med ca 4 timmars mellanrum. Vanlig behandlingstid är 4 dagar.
Används inte till barn under 12 år utan läkares ordination. Rådgör med läkare före användning av Zovirax kräm under graviditet och amning.

Innehåll

Verksamt ämne: 1 g kräm innehåller 50 mg aciklovir. Övriga innehållsämnen: Poloxamer, vitt vaselin, cetostearylalkohol, flytande paraffin, glycerolmonostearat, makrogolstearat, dimetikon, natriumlaurilsulfat, propylenglykol och renat vatten.

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln på FASS

Märke Zovirax
EAN 5054563044495

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ