Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Munvård / Kariesförebyggande

Kariesförebyggande

Kariesförebyggande hjälpmedel på apotek 365

Karies är ett annat namn för hål i tänderna. Karies får man när skadliga bakterier bildar syror som skadar tandens emalj. Det finns kariesförebyggande hjälpmedel som tex fluorsugtabletter, fluorskölj och tuggummin som kan minska risken för kariesproblem. Kariesförebyggande produkter kan vara ett bra komplement till din dagliga munhygien och tandvård. Var noga med att sköta om din munhygien och använd kariesförebyggande hjälpmedel för att minska risken för hål i tänderna. Flour stärker dina tänder och kan även läka små hål, men var noga med din tandborstning och speciellt efter du har ätit och druckit. Här hittar ni våra kariesförebyggande produkter på Apotek365.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ