Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hudvård / Händer & Fötter / Fotsvamp / Lamisil Kräm 1% 30 g

Varumärke Lamisil
Klassificering Receptfritt läkemedel

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Produktbeskrivning:

När du har fotsvamp behöver du en behandling som lindrar symtomen och bekämpar infektionen. Den klassiska och krämen Lamisil® lindrar torra, kliande områden - samtidigt som den tränger igenom huden och angriper svampen.

Så här fungerar den Fotsvamp måste behandlas med ett läkemedel mot svamp. Den aktiva substansen i Lamisil® kräm - det svampdödande ämnet terbinafin - bekämpar infektionen genom att hindra svampen från att fortsätta växa och sedan döda den.

Lamisil® kräm är mild och vårdar också den hudirritation som infektionen orsakar. Därmed behandlas fotsvampen samtidigt som symtom som klåda och sveda lindras. Flexibel applicering är också ett plus: du kan stryka på Lamisil®. Kräm direkt på de områden som behöver behandlas. Och eftersom den inte innehåller alkohol, torkar krämen inte ut dina redan känsliga fötter.

Läs alltid igenom bipacksedeln innan du börjar använda läkemedlet.

Rekommenderad dos & användning

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Innehållsförteckning

Aktiv substans: terbinafinhydroklorid. 1 g kräm innehåller 10 mg terbinafinhydroklorid. Övriga innehållsämnen: natriumhydroxid, bensylalkohol (konserveringsmedel), sorbitanmonostearat, cetylpalmitat, cetylalkohol, stearylalkohol, polysorbat 60, isopropylmyristat, renat vatten.

undefined
Egenskaper   Varumärke Lamisil
EAN 7046260697997 Ursprungsland  
Bruttovikt kg 0.03 Bipacksedel Öppna
Märke Lamisil
EAN 7046260496842

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ