Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Hjälpmedel / Ergonomiska Hjälpmedel

Ergonomiska hjälpmedel

Ergonomiska redskap till hemmet

Här på Apotek 365 kan ni köpa ergonomiska redskap som tex gafflar, knivar, skalknivar mm. Dessa ergonomiska redskap är anpassade och formade för dig som har svårt för att greppa och använda "vanliga" köksredskap. Ergonomiska redskap kan också vara bra för dig som inte upplever att du har problem, dessa redskap minskar förslitningar och framtida besvär.

Apotek 365 och ergonomiska redskap

Apotek 365 är ett online apotek som säljer receptfria läkemedel. Vi har många naturprodukter och ekologiska produkter som du kan köpa. Vi har ett utbud av ergonomiska redskap för er som av olika anledningar har svårt för att använda vanliga köksredskap och hygienartiklar, vill ni ha hjälp eller har frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ