Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Linicin 15 min solution 100 ml

Varumärke Linicin

Dödar huvudlöss effektiv

Linicin 15 Min Solution attackerar och kväver snabbt och effektivt huvudlöss. Alla Linicinprodukter är fria från insektsdödande medel och gifter. Den milda lösningen består av ingredienser som ofta används i hygienprodukter och kan tryggt användas av barn från sex månaders ålder.

Användning

Applicera lösningen i hårbotten och hår med en klämflaska. och låt verka i 15 minuter. Efter det ska håret tvättas ur noggrant med vanligt schampo och kammas igenom med den medföljande fintandade kammen. Tvätta håret noggrant med bara schampo innan du tillsätter vatten för att skölja ur.Återbehandla efter 9-10 dagar eventuella gnetter som kan ha kläckts tas om hand. Giftfri. För behandling av vuxna och barn från 6 månader. Luskam medföljer.

Innehåller 100 ml.

Märke Linicin
EAN 5706448000385

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ