Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Hårvård / Fanola Volume Volumizing Shampoo - 1000ml

Varumärke Fanola

Fanola Volumizing Shampoo 1000ml

Rengör och ger volym till hårrötterna. Stärker hela hårets längd. Återuppbygger elasticitet och spänst.  Berikad med: Panthenol pH: 5,3-5,8 Användning: massera in i fuktigt hår, skölj ur

Detta schampo är lämpligt för slakt och livlöst hår som saknar volym. Schampot ger håret en volymökning. Håret känns jämnare och fastare utan att tynga ner. På grund av den viktlösa rengöringseffekten garanterar schampot att håret blir livligt och elastiskt. Dessutom ger schampot ett skyddande lager över håret. Användning: Applicera på vått hår. Massera in och skum upp, skölj överskottsprodukten med ljummet vatten.

Märke Fanola
EAN 8032947863433

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ