Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Djur / Aktiv Svea Stay Flexible 100 tabletter

Varumärke Aktiv-serien

Aktiv Svea Stay Flexible är ett naturligt svensk tillskott för hund som är skonsamt och ger en smidig och rörlig hund. Stay Flexible bygger upp hunden och ger stöd till leder och muskler, samt hjälper till att bibehålla flexibla leder. Den hette tidigare Aktiv Hund.  Tillskott för den seniora och yngre hunden för att morverka ledproblem som till exempel artros eller till hundar som börjar bli stela, ömmar eller är överansträngda. Främjar även återhämtning  i rörelseapparaten vid träning eller skada ex. frakturer eller operation.
Stay Flexible innehåller klinisk testade ingredienser av högsta kvalitet som är väl avvägda utifrån forskning och studier för att säkra de bästa förutsättningarna.

Marint kollagen samt Nya Zeelendsk grönläppad mussla som har ett naturligt innehåll av glukosaminglykaner (lättupptagligt glukosamin) samt vi har behållit musseloljan (Omega-3 med fettsyrorna DHA, EPA och unika ETA). ETA är starkt antiinflammatorisk och finns bara i musselolja. Glykosaminoglykaner är vattenlösliga och upptas genast av tarmen. Detta säkerställer ett snabbt upptag och en hög biotillgänglighet jämfört med vanligt glukosamin som måste omvandlas innan kroppen kan ta upp det. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme och kollagenproduktion. Zink bidrar till att bevara normal benstomme.

Stay Flexible är skonsamt för magen då den är fri från syror och salter. Andra saker som ger en välmående hund är bra foder, promenader, aktivering och mycket kärlek.

Aktiv Svea Stay Flexible 100 tabletter hette tidigare Aktiv Hund. 

Användning

Dosering: 1 tablett dagligen per 20 kg hund.

Hundar under 10 kg kan också använda Aktiv Katt i pulverform.

Innehåll

Sammansättning: Pulver av grönläppad mussla (blötdjur),

kollagen (FISK), zink (zinksulfat).

Tillsatser: Vitamin C (L-askorbinsyra) (vitaminer), isoMALT,

mikrokristallinsk cellulosa, stearinsyra, magnesiumsalt av

fettsyror, karboximetylcellulosa, kiseldioxid.

Analytiska beståndsdelar: Råaska 14%, råprotein 53%,

växtråd 0%, råolja 9%, kolhydrater 24%.

 


Innehåll per 1 tablett:

Grönläppad mussla inkl. MUSSELolja 440 mg

– Varav totalt omega-3 16 mg

– DHA 5,5 mg - EPA 7,5 mg - ETA 1,6 mg

– Varav glykosaminoglykaner (GAG) 9 mg

Kollagen 20 mg

Vitamin C 20 mg

Zink 2,5 mg


Märke Aktiv-serien
EAN 7394067100005

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senareProdukter från samma varugrupp

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ