Mina recept

Varukorgen är tom

Allergi

Allergi och olika hjälpmedel mot allergibesvär

Allergi kan bero på flera saker. Du har kanske ett överkänsligt immunförsvar och får reaktioner på pollen, kvalster eller pälsdjur. Vanliga besvär med allergi kan vara nästäppa, kliande ögon, snuva och rinnande näsa. Här kan vi erbjuda naturens egen hjälp för att linda problem med tex pollenbesvär.

 

Populära kategorier inom allergihjälpmedel

Allergitest

Allergi hos barn

Matöverkänslighet

Produkter som lindrar dina allergibesvär

Inga produkter hittades

Allergimediciner och andra hjälpmedel mot allergiska besvär

Vi har olika läkemedel och hjälpmedel för att lindra besvär med allergi. Vi erbjuder läkemedel i form av tabletter, flytande och nässpray. Om dina besvär är svåra och mer liknar astma så rekommenderar vi att kontakta din vårdcentral för hjälp.

Själva ordet allergi kommer från grekiskan och betyder förändrat reaktionssätt. Det är kroppens immunförsvar som reagerar på vissa ämnen och uttrycker sig ofta då som en slags inflammation på tex näsans slemhinnor. Allergi kan drabba olika delar av kroppen som tex näsan, tarmar, lungor hud mm. Idag lider nästan 40% av den svenska befolkningen av någon slags allergisymptom. man har olika grader av allergisymptom och problem, i de flesta fallen handlar det om en slags överkänslighet. De vanligaste förekommande symptomen är rinnande näsa, nästäppa, nysningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ