Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Skip Tranbär 90 kapslar

Varumärke Skip

Skip Tranbär är ett kosttillskott i form av kapslar med ett koncentrerat extrakt av tranbär. Innehållet i en kapsel motsvarar 16,2 gram färska tranbär. 

Tranbär är vildväxande bär som är starkt röda och har en stark och lite sur smak. Tranbär används ofta till att göra tranbärsjuice, men kan också ätas torkade eller som extrakt i kapslar eller tabletter.

Användning

1-2 kapslar 3 gånger per dag vid behov. Vid ett intag på 6 kapslar per dag får du i dig motsvarande 100 g färska tranbär.

Om du tycker det är svårt att svälja kapslarna hela kan du öppna kapseln och blanda innehållet med vätska.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Ingredienser: Tranbärsextrakt 36:1(Accinium Macrocarpon), fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kapsel (gelatin från nöt).

innehåll per daglig dos om 3 kapslar / 6 kapslar:

Tranbär    1350 mg / 2700 mg

Märke Skip
EAN 7331563264411

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ