Mina recept

Varukorgen är tom

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Skip Magnesium 100 tabletter

Varumärke Skip

Skip Magnesium är ett kosttillskott med 250 mg magnesium per tablett. Tabletten är gjord av en blandning mellan magnesiumoxid och magnesiumcitrat.

Magnesium bidrar till normal muskelfunktion, normal proteinsyntes och till normal energiomsättning. Magnesium kan även bidra till normal elektrolytbalans och till att minska trötthet och utmattning.

1 tablett per dag i samband med måltid.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll:
Magnesium 250 mg (83% av DRI*)
* DRI = Dagligt Rekommenderat Intag

Ingredienser: Magnesiumoxid, Magnesium citrat. Fyllnadsmedel: (Mikrokristallin cellulosa, Stearinsyra Magnesiumsalter av fettsyra). Stabiliseringsmedel: Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa.

Tillverkad i Sverige.

100 tabletter

Märke Skip
EAN 7331563223302

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans 1-3 dagar

Få varan först - betala senarePrenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ