Mina recept

Varukorgen är tom

Kära kunder, vi har lanserat ny webshop som kommer att trimmas in under vecka 23.

HEM / Vitaminer & Kosttillskott / Skip Ashwagandha 90 kap

Varumärke Skip

Uppiggande Ashwagandha från SKIP 

Skip ashwagandha innehåller ashwagandha samt vitamin B.5. Vitamin B5 hjälper till att upprätthålla normal mental prestation. Ger minskad trötthet och utmattning.

Dosering & användning: 2 kapslar dagligen

Ashwagandha-extrakt, Pantotensyra (B5), Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

VAD ÄR SKIP ASHWAGANDHA BRA FÖR OCH NÄR SKALL JAG ANVÄNDA DET

Skip ashwagandha innehåller ashwagandha samt vitamin B.5. Ashwagandha bidrar till avslappning samt mentalt och fysiskt välbefinnande. Vitamin B5 hjälper till att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Om du känner dig trött och stressad kan du testa Skip ashwagandha.

VAD ÄR ASHWAGANDHA

Ashwagandha bidrar till avslappning samt mentalt och fysiskt välbefinnande. Det är en av de viktigaste örterna inom det indiska hälsosystemet Ayurveda för dess betrodda hälsoegenskaper. Örten har sitt ursprung i Indien men finns även i Mellanöstern och i norra Afrika. Plantan är en kraftig buske och kan bli  fem meter hög. Både bladen och roten används till olika kosttillskott, i vår produkt är det pulveriserad, koncentrerad rot som används. Inom ayurvedan har man länge vetat om ashwagandhans hälsoegenskaper och  genom studier har man i nutid även kunnat påvisa dess positiva effekter.

VAD ÄR VITAMIN B.5

Pantoten vilket även är känt som vitamin B.5  har ett flertal viktiga funktioner i kroppen. Pantoten är nödvändig för att fett och kolhydrater ska kunna omvandlas till energi. Pantoten hjälper till att upprätthålla normal mental prestationsförmåga och bidrar till att minska trötthet och utmattning.Den bidrar även till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer. Pantoten är en vattenlöslig vitamin som finns i alla celler i kroppen. Det finns inga kända biverkningar av pantoten. Eftersom den är vattenlöslig så utsöndras eventuellt överskott automatiskt.

Kapslarna tillverkas i Sverige.

Märke Skip
EAN 7331563264428

Fri frakt vid order över 299 kr

Snabb leverans, stort lager

Få varan först - betala senare

Tryggt - kontrollerad webbplatsKöp till - utvalda produkter

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

Telefon: 010-157 34 34 

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ